Bornholmer omelet
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Oprindelsesland : Danmark Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Befri sildene for skind og ben og fileterne ristes et øjeblik i margarine på panden. Æg, vand og salt piskes godt sammen og hældes over. Ryst panden frem og tilbage mens omeletten stivner over svag varme. Drys radiser og purløg over når overfladen er næsten stivnet. Serveres i panden.
|
|
Opskriften er vist 35948 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne