Bornholmer biksemad
Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild Oprindelsesland : Danmark Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sildene pilles meget omhyggeligt, alle benene skal væk. Smørret el. margarinen brunes, og løgringene steges til de er gyldne, hvorefter kartoflerne der er skåret i store tern blandes i, hvorefter det brases godt igennem. Til sidst blandes sildene og tomatskiverne i. Serveres med spejlæg.
|
|
Opskriften er vist 39471 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Peder - 2005-01-01 01:01:01 Blev meget overrasket over hvor god den var |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne