Stegt lammekølle 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Tør køllen af med køkkenrulle og gnid dem med rosmarin, salt og peber.
Læg dem i bradepanden på en rist og sæt den nederst i ovnen.
Steg lammekøllen ved 200 garder i ca 2 timer og mål med et stegetermometer kødets temperatur. Kødets centrumstemperatur skal vise ca 70 grader, før lammekøllerne er færdige. Sæt dem tilbage i ovnen. Sluk og lad køllerne stå 15 min. Tag dem derefter ud og lad dem hvile tildækket i 15 min. Server lammekøllerne til marineret Feta-salat. |
|
Opskriften er vist 12738 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne