Birkø sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Sildefileterne steges på panden på hver side. Afkøles på køkkenrulle mens dressingen laves.
Dressing ingredienserne blandes med et piskeris. Skal ikke varmes. Hæld lidt i et fad, læg derefter fileterne i fadet. Hæld resten af dressingen over. De skal stå koldt. Efter 24 timer er de spise klare. |
|
Opskriften er vist 21937 gange,
og udskrevet 489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder godt , men er det koncentreret tomatpure der bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne