Stegt sennepssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lagen koges med de forskellige ingredienser og koges ind til det halve, sigtes.
Persillen blandes med sennep, og det smøres på indersiden af de skyllede, tørrede sild. De krydres med salt og peber, foldes og vendes i rugmel. Steges lysebrune i smør og kommes i et ovnfast fad. Lages hældes over og de trækker i ca. 6 timer. Varmes i en forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn. Serveres med groft rugbrød og Dijonsennep. |
|
Opskriften er vist 31038 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-05-11 09:26:14 alt for syrlige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne