Stegt sennepssild

Stegt sennepssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt sennepssild, billede 4 Stegt sennepssild, billede 1 Stegt sennepssild, billede 2 Stegt sennepssild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.ferske - udbenede - sild
1 bdt.hakket persille
 Dijonsennep
 rugmel
 salt
 peber
100 g.smør
 
 Lage:
1 l.eddike
50 g.sukker
1 snittet løg
2.5 spsk.peberkorn
 hvid peber
 
 Pynt:
2 rødløg i ringe
100 g.smørristede kapers
 
Opskrift:
Lagen koges med de forskellige ingredienser og koges ind til det halve, sigtes.

Persillen blandes med sennep, og det smøres på indersiden af de skyllede, tørrede sild. De krydres med salt og peber, foldes og vendes i rugmel. Steges lysebrune i smør og kommes i et ovnfast fad. Lages hældes over og de trækker i ca. 6 timer.

Varmes i en forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn.

Serveres med groft rugbrød og Dijonsennep.





karakterer:
Opskriften er vist 31029 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-11 09:26:14
alt for syrlige