Fyldte sennepssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Drys fileterne med salt, og lad dem trække i køleskabet i ca. 30 min.
Skyl fileterne og aftør dem.
Smør indersiden af sildene med sennep.
Læg løg, hakket persille, salt og peber på fileterne.
Luk dem med kødpinde.
Vend sildene i rugmel og steg dem ca. 5 min. på hver side.
Server med Kartofler og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 12099 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne