Kogte syltede sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Sildene renses og hoved og hale fjernes. Lagen koges i 30 minutter og sættes til afkøling. Læg derefter sildene i den afkølede lage og lad det småkoge på 70 grader i 30 minutter.
Sildene skal derefter stå køligt i 2 døgn inden servering.
Servering På groft rugbrød evt. med en rå æggeblomme. |
|
Opskriften er vist 22545 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer bjarne skov poulsen - 2008-03-26 16:17:29 skal der ikke bruges sukker ? Marie - 2007-12-14 11:46:37 skal silden i kold eller varm lage ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne