Ungarsk fiskegratin
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Løg og peberfrugter skæres i tynde skiver, som svitses i margarinen. Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes. Blandingen småkoger 5-10 min., til noget af væden er fordampet. Smages til med salt og paprika.
Kartoflerne skæres i skiver. Rødspættefileterne drysses med salt. Kartofler, peberblanding og fisk kommes lagvis i et ildfast fad. Begynd og slut med kartofler og peberblanding, så fisken kommes i midten. Crème fraîche, vand og paprika piskes sammen og hældes over. Fadet stilles i ovnen på midterste ribbe 30-40 min ved 225C. |
|
Opskriften er vist 16328 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager skønt med oreganobrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne