Italienske lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Rul den tynde ende af koteletten omkring den tykke del og fastgør med en tandstik.
Bland alle sauce ingredienserne. Krydr koteletterne med salt og peber, og pensel dem med olie. Placer koteletterne på en smurt bageplade og lad dem grille hurtigt i 2-3 min. på hver side. Dryp saucen henover koteletterne og steg ved lavere varme i 12-15 min. Vend og dryp koteletterne flere gange. Server med brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 26255 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne