Italienske lammekoteletter

Italienske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 lammekoteletter uden ben
 
 Sauce:
3 spsk.revet parmesan ost
3 spsk.finthakket persille
 salt og peber
2 fedfinthakket hvidløg
1 kopfrisk tomatsauce
1 spsk.hakket frisk basilikum
 brøndkarse til pynt
 
Opskrift:
Rul den tynde ende af koteletten omkring den tykke del og fastgør med en tandstik.

Bland alle sauce ingredienserne. Krydr koteletterne med salt og peber, og pensel dem med olie.

Placer koteletterne på en smurt bageplade og lad dem grille hurtigt i 2-3 min. på hver side.

Dryp saucen henover koteletterne og steg ved lavere varme i 12-15 min. Vend og dryp koteletterne flere gange. Server med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 26255 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu