Letsaltet laks med dildkartofler

Letsaltet laks med dildkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.filet af laks
 groft salt
400 g.nykogte kartofler
30 g.smør
1-1.5 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1 stort bundt dild
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Laksen lægges 12 timer i saltlage af 250 g. salt til 1 liter vand. Herefter i en mildere saltlage af 80 g. salt til 1 liter vand i 6 timer. Inden servering skylles laksen, duppes tør og skives tyndt, ca. 3 skiver pr. person.

Dildstuvede kartofler:
Smørret smeltes, melet røres i og varmes godt igennem inden mælken gradvist piskes i. Lad det simre svagt i 2 min inden det smages til med salt, peber og masser af friskklippet dild.

Kartoflerne varmes kort igennem i sovsen, inden det serveres til den kolde laks.





karakterer:
Opskriften er vist 14970 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu