Letsaltet laks med dildkartofler
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Laksen lægges 12 timer i saltlage af 250 g. salt til 1 liter vand.
Herefter i en mildere saltlage af 80 g. salt til 1 liter vand i 6 timer.
Inden servering skylles laksen, duppes tør og skives tyndt, ca. 3 skiver pr. person.
Dildstuvede kartofler: Smørret smeltes, melet røres i og varmes godt igennem inden mælken gradvist piskes i. Lad det simre svagt i 2 min inden det smages til med salt, peber og masser af friskklippet dild. Kartoflerne varmes kort igennem i sovsen, inden det serveres til den kolde laks. |
|
Opskriften er vist 14970 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne