Omelet med asparges

Omelet med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 æg
2 spsk.vand
2 tommelfingertykke hvide asparges
1 tsk.frisk krydderurt efter eget valg
 lidt smør til stegningen
1 humpel rugbrød
 
Opskrift:
Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i. Skræl dem fra hoved mod fod. Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres. Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber. Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig, drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges. Server med brød, sennep og f.eks tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 18615 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu