Omelet med asparges
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Sæt rigelig letsaltet vand over til at koge aspargesene i. Skræl dem fra hoved mod fod. Kog dem i ca. 2 min. kort før omeletten skal serveres.
Pisk æg og vand godt sammen og krydr med peber. Smelt smør på en lille pande, gerne med teflon og hæld æggemassen på. Ryst panden hele tiden ind til æggemassen har sat sig, drys med salt og frisk krydderurt og fold omeletten om de hvide asparges. Server med brød, sennep og f.eks tomatsalat.
|
|
Opskriften er vist 18615 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne