Omelet fra Sydindien

Omelet fra Sydindien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Dorking-æg
0.25-0.5 tsk.knust rød chilli
2 x 2 spsk.smør
1 løg
2 tomater
 Lidt persille
 Salt
 
Opskrift:
Pisk æg og chilli i en skål. Løget hakkes og steges gyldent i 2 spsk smør. Bland løget i æggemassen. Tomaterne skæres i store stykker og steges i et par minutter på panden, hvorpå også de hældes i æggemassen. Salt og håndhakket persille tilsættes. Rør lidt rundt i blandingen, Skyl panden og tør efter inden 2 spsk smør smeltes og æggemassen hældes på. Steg til den er gylden. Fold op mod midten fra to sider. Vend og steg kort den sammenfoldede omelet på den anden side og server straks. Pynt med et lille stykke tomat og et drys persille. Giv en skive hjemmebagt rugbrød til.





karakterer:
Opskriften er vist 16912 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-16 15:15:40
det er en kylling race der først blev hørt om under julius cæsars styre

  -   2007-11-11 14:16:56
hvad er dorking æg

  -   2006-12-23 16:19:43
Hvad er Dorking-æg ??