Omelet fra Sydindien
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og chilli i en skål.
Løget hakkes og steges gyldent i 2 spsk smør. Bland løget i æggemassen.
Tomaterne skæres i store stykker og steges i et par minutter på panden, hvorpå også de hældes i æggemassen.
Salt og håndhakket persille tilsættes.
Rør lidt rundt i blandingen,
Skyl panden og tør efter inden 2 spsk smør smeltes og æggemassen hældes på. Steg til den er gylden. Fold op mod midten fra to sider. Vend og steg kort den sammenfoldede omelet på den anden side og server straks.
Pynt med et lille stykke tomat og et drys persille. Giv en skive hjemmebagt rugbrød til.
|
|
Opskriften er vist 16912 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer remmer - 2008-01-16 15:15:40 det er en kylling race der først blev hørt om under julius cæsars styre pernille - 2007-11-11 14:16:56 hvad er dorking æg Per - 2006-12-23 16:19:43 Hvad er Dorking-æg ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne