Omelet med fennikel
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Sauter løgene i olivenolie 5 min. ved jævn varme. Tilsæt snittet fennikel og kartoffel i tynde skiver og steg dem under jævnlig omrøring i ca. 20 min. til de er møre. Krydr med salt og peber. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Skær skinken i små tern.
Når kartoffelskiverne er møre, tilsættes skinke og æggemasse. Løft lidt op i fyldet, så den flydende æggemasse kan løbe ned i bunden, og steg ca. 10 min. til æggemassen er stivnet og fast på undersiden, men stadig fugtig på oversiden. Stil panden ind under grillen i ovnen i ca. 1 min. til oversiden er gylden og hvælvet. Hold godt øje med omeletten, så den ikke brænder på. Server straks med et stykke brød til. |
|
Opskriften er vist 10839 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne