Omelet med fennikel

Omelet med fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 tsk.olivenolie
½ løg i skiver
1 lillefennikelknold
2 uskrællede kartofler
 salt
 peber
4 pasteuriserede æg
40 g.skinke
100 g.brød
 
 
Opskrift:
Sauter løgene i olivenolie 5 min. ved jævn varme. Tilsæt snittet fennikel og kartoffel i tynde skiver og steg dem under jævnlig omrøring i ca. 20 min. til de er møre. Krydr med salt og peber. Pisk æggene sammen og krydr med salt og peber. Skær skinken i små tern.

Når kartoffelskiverne er møre, tilsættes skinke og æggemasse. Løft lidt op i fyldet, så den flydende æggemasse kan løbe ned i bunden, og steg ca. 10 min. til æggemassen er stivnet og fast på undersiden, men stadig fugtig på oversiden. Stil panden ind under grillen i ovnen i ca. 1 min. til oversiden er gylden og hvælvet. Hold godt øje med omeletten, så den ikke brænder på. Server straks med et stykke brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 10839 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu