Omelet, vendt
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Skær auberginerne i 5 skiver på langs, derefter i lange strimler og til sidst i tern. Lad dem trække med lidt salt i 20 minutter og tør derefter saltet af. Rist dem på panden, til de er møre. Tag dem af panden og tilsæt olie.
Rist det grofthakkede løg gyldent og tilsæt aubergine og presset hvidløg. Lad det snurre sammen og tilsæt så persillen. Pisk æggene sammen med 1 spsk koldt vand i en skål og hæld dem over grønsagerne og rør rundt. Lad æggemassen stivne ved svag varme og vend det så på et grydelåg og steg omeletten på den anden side. Krydr med salt og peber. Server med et blad basilikum som pynt og med et stykke groft rugbrød |
|
Opskriften er vist 29020 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne