Omelet, vendt

Omelet, vendt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 æg
300 g.aubergine
1 stortløg
½ dl.olie
3 spsk.persille
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Skær auberginerne i 5 skiver på langs, derefter i lange strimler og til sidst i tern. Lad dem trække med lidt salt i 20 minutter og tør derefter saltet af. Rist dem på panden, til de er møre. Tag dem af panden og tilsæt olie.

Rist det grofthakkede løg gyldent og tilsæt aubergine og presset hvidløg. Lad det snurre sammen og tilsæt så persillen.

Pisk æggene sammen med 1 spsk koldt vand i en skål og hæld dem over grønsagerne og rør rundt. Lad æggemassen stivne ved svag varme og vend det så på et grydelåg og steg omeletten på den anden side.

Krydr med salt og peber. Server med et blad basilikum som pynt og med et stykke groft rugbrød





karakterer:
Opskriften er vist 29060 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu