Bonde-omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 142007 gange,
og udskrevet 1233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil Hammer - 2016-05-31 19:05:42 Mangler ca tid. Og erstatning for margarine. Det bruger man da ikke mere. Har ikke haft det i huset siden 1980. anonym - 2012-07-04 18:39:54 Forskellen på omelet og æggekage er melet, som kun findes i æggekage. Mig - 2011-12-08 13:19:10 Nogen siger Omelet og æggekage er det samme. Det er det også. Omelet er bare er fint udtryk af vores dejlige normale udtryk æggekage. Hoteller siger Omelet for at sælge mere. Hjemme siger man æggekage(dog mange siger omelet) Nej, omelet er ikke fordi den er foldet eller fordi der er brugt fløde i den. Nej, æggekage er ikke æggekage fordi den startes på panden og sættes i ovn bagefter. Udtrykket er og bliver altså kun en forfinet version. Hvad løg har med æg at gøre? Meget.. Smag, fyld og andet. Brug din fantasi. bruno - 2011-07-03 11:30:57 løg hvad har løg med æg at gøre? anonym - 2008-10-09 17:31:21 Dette er ikke en omelet men æggekage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne