Oste-omelet

Oste-omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Oste-omelet, billede 4 Oste-omelet, billede 1 Oste-omelet, billede 2 Oste-omelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Pisk æggene sammen med vand og salt. Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.

Smelt smørret på en ikke alt for stor pande og lad omeletmassen glide ned herpå. Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.

Drys med friskhakket persille. Serveres gerne med øl.

Tips:

Brug parmesanost som du selv river, det smager bedst.





karakterer:
Opskriften er vist 135349 gange,
og udskrevet 1182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2446 (582 kcal)
KJ pr. Pers. 2446 (582 kcal)
Vægt ialt 344 gram
Vægt pr. Pers. 344 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 711 KJ (169 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-23 00:40:35
Den er virkelig lækker, daamn. Kan anbefales!

  -   2014-12-22 14:34:13
Min blev til en smat kage, men smager sikkert fint med noget ristet brød til :)

  -   2010-01-23 02:20:14
Super god. Jeg bruger høvlet lidt lagret ost, og tilsætter hvidløg evt fintsnittet porre, så smager den af meget mere.

  -   2009-04-09 13:05:25
Den er rigtig god mn kan godt bruge en lille smule mere ost:D

  -   2009-04-08 15:29:37
Den er igang med at stege men den ser enorm lækker ud!!!

  -   2007-08-18 13:54:17
jeg plager og bruge milk istædet for vand.

  -   2007-04-20 13:42:52
Virkelig lækkert. men brug havari ost i istedet.. .det lækkert :´)