Oste-omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggene sammen med vand og salt. Rør parmesanosten og den finthakkede purløg i.
Smelt smørret på en ikke alt for stor pande og lad omeletmassen glide ned herpå. Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør. Drys med friskhakket persille. Serveres gerne med øl. Tips: Brug parmesanost som du selv river, det smager bedst. |
|
Opskriften er vist 135375 gange,
og udskrevet 1187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (47 stemmer) |
|
Kommentarer king - 2016-03-23 00:40:35 Den er virkelig lækker, daamn. Kan anbefales! Mig - 2014-12-22 14:34:13 Min blev til en smat kage, men smager sikkert fint med noget ristet brød til :) Conny - 2010-01-23 02:20:14 Super god. Jeg bruger høvlet lidt lagret ost, og tilsætter hvidløg evt fintsnittet porre, så smager den af meget mere. Me - 2009-04-09 13:05:25 Den er rigtig god mn kan godt bruge en lille smule mere ost:D anonym - 2009-04-08 15:29:37 Den er igang med at stege men den ser enorm lækker ud!!! susanne - 2007-08-18 13:54:17 jeg plager og bruge milk istædet for vand. Mig - 2007-04-20 13:42:52 Virkelig lækkert. men brug havari ost i istedet.. .det lækkert :´) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne