Thai omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Ægget piskes med fløde eller vand. Fiskesovs, Sambal Oelek og korianderblade tilsættes. Olien opvarmes på en lille pande, og æggemassen hældes på. Steges som en pandekage ved høj varme på begge sider.
Server straks med frisk salat eller andet grønt som pynt. Tips: Omeletten kan også anvendes som tilbehør til bla. stegte ris og nudler. Den rulles sammen og strimles. |
|
Opskriften er vist 29248 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne