Morgenmadspizza med bacon og æg

Morgenmadspizza med bacon og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Morgenmadspizza med bacon og æg, billede 4 Morgenmadspizza med bacon og æg, billede 1 Morgenmadspizza med bacon og æg, billede 2 Morgenmadspizza med bacon og æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pizzadej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.25 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
12.5 gram Gær, frisk
0.75 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Ostesovs:
50 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Fyld:
50 gram Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
100 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Pynt:
Babyspinat, frisk
   
Opskrift:
Se opskrift på pizzadejen her
Dejen hæver ca. 30 minutter, i mellemtiden gøres de øvrige ting klar.

Ostesovs:
Ingredienserne til ostesovsen røres sammen.

Fyld:
Champignonerne skæres i skiver. Cherrytomater halveres, brug gerne forskellige farver. Den friske mozzarella skæres i lidt tykke skiver.

Baconskiverne fordeles på en bageplade med bagepapir og stilles i en varm ovn. 250 grader C. almindelig ovn 10-12 minutter.
Når bacon er stegt lægges det på fedtsugende papir.

Dejen trykkes ud på en olieret bageplade eller bagepapir til 2 aflange pizzaer. Ostesaucen fordeles på dejen. Mozzarella, skivede champignon og tomater lægges på og de sættes i en forvarmet ovn på 270 grader C. alm. ovn i 7-8 minutter på nederste rille.

Tages ud af ovnen og der slås 2 æg ud på hver pizza og de sættes tilbage i ovnen i 7-8 minutter til de er gyldne.

Den sprøde bacon fordeles over og der pyntes med spinatblade eller purløg efter smag.

Tips:

Når du slår æggene ud på pizzaen kan det ske der render lidt væde ud på bagepladen, det er mest fra champignonerne og det betyder ikke noget, det er let at fjerne når pizzaen er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 4767 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6795 (1618 kcal)
KJ pr. Pers. 3397 (809 kcal)
Vægt ialt 819 gram
Vægt pr. Pers. 409 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 829 KJ (197 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 21.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu