Morgenmadspizza med bacon og æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se opskrift på pizzadejen her
Dejen hæver ca. 30 minutter, i mellemtiden gøres de øvrige ting klar. Ostesovs: Ingredienserne til ostesovsen røres sammen. Fyld: Champignonerne skæres i skiver. Cherrytomater halveres, brug gerne forskellige farver. Den friske mozzarella skæres i lidt tykke skiver. Baconskiverne fordeles på en bageplade med bagepapir og stilles i en varm ovn. 250 grader C. almindelig ovn 10-12 minutter. Når bacon er stegt lægges det på fedtsugende papir. Dejen trykkes ud på en olieret bageplade eller bagepapir til 2 aflange pizzaer. Ostesaucen fordeles på dejen. Mozzarella, skivede champignon og tomater lægges på og de sættes i en forvarmet ovn på 270 grader C. alm. ovn i 7-8 minutter på nederste rille. Tages ud af ovnen og der slås 2 æg ud på hver pizza og de sættes tilbage i ovnen i 7-8 minutter til de er gyldne. Den sprøde bacon fordeles over og der pyntes med spinatblade eller purløg efter smag. Tips: Når du slår æggene ud på pizzaen kan det ske der render lidt væde ud på bagepladen, det er mest fra champignonerne og det betyder ikke noget, det er let at fjerne når pizzaen er færdig. |
|
Opskriften er vist 4832 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne