Orangekål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkåls-strimlerne koges i ½ minut.
Vandet hældes fra, og hvidkålen "krydres" med den fintrevne appelsinskal.
Resten af appelsinen skrælles og appelsinkødet skæres i små fileter. Guleroden skæres først i tynde skiver på skrå og derefter i tynde strimler. Så ristes alle grøntsagerne på en pande. Fond/bouillon tilsættes og jævnes med maizena efter behov. Det bringes i kog, varmen slukkes og kødet kommes i. Retten blandes hurtigt med creme fraiche og det hakkede purløg. Smages til med salt og peber. Tips: Når gulerødder skal skæres i tynde skiver, kan du med fordel skære dem "i skæret" på dit rivejern og bagefter skære dem i tynde strimler med en kniv. Hvidkål kan ligeledes snittes i "skæret" - det bliver til strimler af sig selv. |
|
Opskriften er vist 12061 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer MathildeV - 2013-11-07 15:04:29 Hvornår skal appelsinen i og hvilket kød er det der skal i, eller er det appelsinkødet der henvises til i opskriften? Anne - 2010-01-24 18:33:53 Appelsinkødet... Anita - 2009-11-05 13:35:56 Hvilket kød kommes i, og hvordan skal det tilberedes først? Det står nemlig slet ikke i opskriften :-) Anni, Wien - 2008-05-14 14:07:03 Ja, hvilket köd? Det er lidt dumt, at saette en halv opskrift i! Lene - 2005-01-01 01:01:01 Hvilket kød kommes i?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne