Bornholmersalat

Bornholmersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 røget makrel
4 hårdkogte æg
1 fint hakket løg
 Lidt mayonnaise
 salt
 peber
 
Opskrift:
Makrellen renses for ben, æggene koges og når de er kolde hakkes de igennem æggedeleren begge veje så det bliver små tern. Løget hakkes fint.

Makrellen moses og blandes med de tørre ingredienser, det hele samles med lidt mayonnaise alt efter eget behov.
Er det til sandwich smøres de evt. med salat og tomat eller agurkeskiver mellem. Ellers bruges det som pålæg både på rugbrød og franskbrød.

Pynt:
Agurk, tomat eller hvad årstiden byder på.





karakterer:
Opskriften er vist 30069 gange,
og udskrevet 432 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-22 12:54:59
Skal jo eftersom den kommer fra Bornholm laves med røget sild. Mayonaisen skal røres med ryge ost, radisser og purløg. Pyntes med hakket hårdkogt æg, radisser og purløg.

  -   2009-03-25 17:01:01
Istedet for mayonaise, brug da halv 18 og halv 38 % cremefraise, dermed bliver den ikke så fed.

  -   2007-07-13 11:33:04
Prøv at komme frisk purløg i... Det frisker den meget op

  -   2007-02-01 18:22:18
skivet radiser i det er godt :)

  -   2005-01-01 01:01:01
Der hører radiser til som pynt. Ikke bare en mulighed, det er simpelthen et "must". ;)