Bornholmersalat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Makrellen renses for ben, æggene koges og når de er kolde hakkes de igennem æggedeleren begge veje så det bliver små tern. Løget hakkes fint.
Makrellen moses og blandes med de tørre ingredienser, det hele samles med lidt mayonnaise alt efter eget behov. Er det til sandwich smøres de evt. med salat og tomat eller agurkeskiver mellem. Ellers bruges det som pålæg både på rugbrød og franskbrød. Pynt: Agurk, tomat eller hvad årstiden byder på. |
|
Opskriften er vist 30070 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Bonito - 2011-03-22 12:54:59 Skal jo eftersom den kommer fra Bornholm laves med røget sild. Mayonaisen skal røres med ryge ost, radisser og purløg. Pyntes med hakket hårdkogt æg, radisser og purløg. Ann - 2009-03-25 17:01:01 Istedet for mayonaise, brug da halv 18 og halv 38 % cremefraise, dermed bliver den ikke så fed. Dorthe - 2007-07-13 11:33:04 Prøv at komme frisk purløg i... Det frisker den meget op christina - 2007-02-01 18:22:18 skivet radiser i det er godt :) Bornholmeren - 2005-01-01 01:01:01 Der hører radiser til som pynt. Ikke bare en mulighed, det er simpelthen et "must". ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne