Comtessens smørkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Ælt mel, smør og æggeblommer sammen og lad dejen hvile i køleskabet i en time.
Rul dejen ud. Udstik små runde kager, med et snapseglas.
Dyp dem i fløde og vend dem i sukker. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bages 10 - 12 min. midt i ovnen ved 185 grader. |
|
Opskriften er vist 17431 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne