Katrineblommekage 02
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
De stenfri svesker lægges sammen med de smuttede hele mandler i et ildfast fad. Hele æg piskes med sukker, vaniljesukker og fløde, før massen hældes over sveskerne. Katrineblommekagen bages midt i ovnen ved 225 grader i 40 minutter, så den er gyldenbrun og stivnet.
Serveres lun eller kold med flødeskum eller vaniljeis. En herlig nem og hurtig dessert. |
|
Opskriften er vist 25844 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer charlotte - 2007-03-19 12:53:45 bages bedst ved 175 grader, og i én time - ellers bliver den hurtigt for mørk på toppen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne