Gaffelboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Disse boller er ofte ganske vellykket og kræver meget lidt arbejde. Bollerne kan bruges til pita, idet der naturligt opstår et luftrum, eller blot til morgenmad eller brunch.
Dejen røres let sammen med en gaffel, deraf navnet. Dejen sættes natten over og røres blidt om morgenen. Ingen æltning er påkrævet. Klask dejen op på bagepapir med en spiseske i små portioner og bag den i 15-20 minutter ved 220 grader C. alm ovn. |
|
Opskriften er vist 60170 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2011-07-24 22:03:40 Min bror bagt disse brød til os da vi var på ferie. Mine børn elsker dem og spiser dem gerne uden noget. Utrolig nem opskrift som vi har taget til os mette - 2009-08-02 20:39:54 prøv at tilsætte 1 dl. fint hakkede mandler og 1 dl. fibersund ( hvedeklid og dadler ) så bliver de til skønne mysliboller. Super nemme sunde boller til et sundt morgenmåltid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne