Chokoladefragilité
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bunde:
Æggehviderne piskes til marengs under tilsætning af flormelis. Vend marengsmassen med mandelmelet. Fordel dejen i 2 smurte springforme. Bages i 30-40 min. ved 175 grader. Creme: Æggene piskes lyse med sukker og røres sammen med den smeltede chokolade samt appelsinsaft og skal og smeltet husblas, herefter også flødeskum. De to bunde lægges sammen om cremen i en springform og stilles på køl i 4 timer. Kan evt. fryses og tages ud 10 min. før servering. Kan serveres med fx frugtsorbet og brombærcoulis, som er en blendet sauce af brombær, sødet med flormelis. |
|
Opskriften er vist 16951 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Mums - med jord og vanillesorbet+frisk frugt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne