Chokoladefragilité

Chokoladefragilité, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fraglite

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.æggehvider
200 g.flormelis
300 g.mandelmel
 
 Fyld
2.5 dl.flødeskum
2 Husblas, blade
250 g.mørk chokolade
2 æg
100 g.sukker
0.5 appelsin saft og skal heraf
 
Opskrift:
Bunde:
Æggehviderne piskes til marengs under tilsætning af flormelis. Vend marengsmassen med mandelmelet. Fordel dejen i 2 smurte springforme. Bages i 30-40 min. ved 175 grader.

Creme:
Æggene piskes lyse med sukker og røres sammen med den smeltede chokolade samt appelsinsaft og skal og smeltet husblas, herefter også flødeskum. De to bunde lægges sammen om cremen i en springform og stilles på køl i 4 timer. Kan evt. fryses og tages ud 10 min. før servering. Kan serveres med fx frugtsorbet og brombærcoulis, som er en blendet sauce af brombær, sødet med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 16950 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Mums - med jord og vanillesorbet+frisk frugt