Sesamkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Ikke for store skrællede kartofler ridses på den lange led, dog kun så dybt, at de stadig hænger sammen i bunden (en lille kødnål kan stikkes igennem nær kartoflens bund, deved undgår man, at kartoflen skæres igennem).
Pensles med olie og drysses med fintsigtet rasp samt sesamfrø. Beregn 2 spsk rasp og 3 spsk sesamfrø til 12-14 kartofler.
Kartoflerne stilles i et smurt fad og bages ved 190º i ca. 1 time. Dryppes et par gange under bagningen med smeltet smør.
|
|
Opskriften er vist 17082 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne