Thairejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Rejerne tøes op og drypper af. Champignonene renses og skives, evt på en æggedeler. Peperfrugten renses og skæres i tynde korte strimler. Løget hakket fint og svitses sammen m/ kryderierne, dette kan evt. udelades da de får MINDST DOBBELT styrke. Champignonene kommes i og svitses, til de er svundet ca. 1/3. Peperfrugten og rejerne kommes i. De flåede tomater + koncentrat tilsættes under omrøring (således at tomaterne flyder ud). Det hel småkoger (svag varme) nu i ca 5 min. Hvorefter der smages til med yderligere kryderier (pas på med Chilli'n). Hvis det skulle blive for stærkt, kom da honning eller. sukker i efter smag. Gryden tages af varmen, piskefløden kommes i. Retten varmes igennem - MÅ IKKE KOGE !!! Serveres med kogte ris og eller bulghur, samt grovbrød/flute.
|
|
Opskriften er vist 15948 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Miss Keller - 2012-05-11 18:24:29 Lækker og hurtig ret gerne med en del chili, så der bliver lidt bid i den. Kasper Jørgensen - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig ret... Købte selv en dåse wokgrøntsager og puttede i.. Det var squ god :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne