Sur-sød tofu
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien i en wok og lynsteg tofu der er skåret i 2½ x 2½ cm store tern til det er gyldent. Sæt det til side. Skær peber og gulerødder i tern og kom dem sammen med sukkerærter, ingefær og hvidløg på panden og lynsteg 3 minutter. Mål 2½ dl ananassaft op. Rør ananassaft, vand, majsstivelse og riseddike sammen. Hæld det over grønsagerne og bring det i kog i 3-4 minutter. Kom tofu og ananasstykkerne på panden og varm retten igennem.
|
|
Opskriften er vist 17629 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sasha - 2011-07-07 18:54:15 Jeg er ked af at sige det, men denne ret er totalt smagløs uden nogle ekstras... Har selv tilsat soya souce, salt og kokos mælk. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der kan bruges grønne bønner i stedet for sukkerærter og evt. til slut tilsættes alm. små ærter. Der kan bruges kokosmælk til saucen. Lidt sukker kan fremhæve den sursødesmag. Sherry er også fin. Serveres med ris. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne