Nemme barbecuekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ris over og slap af i 15 minutter. Steg de barbecuekrydrede koteletter i lidt margarine. Kog panden lidt af med en sjat vand og en stor spiseske cremefraiche pr. kotelet.
Grøn salat med olie/eddikedressing er fint til. ps. I skal ikke bruge salt da krydderiet er salt i sig selv. Tips: god børneret, evt. med grønne ærter til |
|
Opskriften er vist 13078 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne