Caviarrand
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i koldt vand og smelt den over vandbad.
Rør mayonnaise med citronsaft og karry.
Rør husblasen i.
Pisk fløden stiv og vend den i mayonnaisen med let hånd sammen med kaviaren.
Smag til med salt.
Kommes i randform og stivner et køligt sted.
Vend kaviarranden ud på et fad og garnér med rejer, æggebåde og tomatbåde.
Giv flutes til.
|
|
Opskriften er vist 17429 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne