Chokoladecookies 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 180°. Smør 2 bageplader og læg bagepapir på dem. Sigt mel og cacao i en skål. Tilsæt farin. Rør smør og mørk chokolade sammen i en gryde for svag varme, til det er smeltet. Hæld det i melet og rør det hele sammen. Rør alle chokolade i. Rul små kugler med 2 strøgne spsk pr. kugle. Læg dem på bagepladerne med god indbydes afstand og tryk dem lidt flade. Bages i 12 min. Lad dem stå i 5 min., hvorefter de afkøles på rist
|
|
Opskriften er vist 25106 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Anna og Sofie - 2011-04-19 13:07:40 De smager rimlig godt:D men der er et lille problem i skriver ikke hvornår æggene skal i dejen:? Camilla - 2009-03-12 18:27:15 Farin er brun sukker - Tror jeg :) sara - 2007-02-16 15:41:01 vad er farin agent 001 - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes at de hvide chokoladeknapper smager ikke så godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne