Italiensk æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes.
Æblerne rives groft med skræl.
Margarine og sukker røres godt. Æggene røres i et ad gangen. Mel, bagepulver og æbler vendes i. Dejen kommes i en smurt springform. Bages ca 1 time ved 175 grader C. alm. ovn. Serveres lun evt med creme fraiche eller flødeskum |
|
Opskriften er vist 86728 gange,
og udskrevet 1441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Rie i Rønde - 2017-08-29 13:00:31 Jeg kommer lidt grofthakket marcipan i, det giver et lille ekstra pift. Sascha Rasmussen - 2015-01-05 11:06:28 Hej er en pige på 13 og jeg laver et skoleprojekt, og kager fra forskelige lande, og ville lige høre om der var en historie om den her kage du måske ville fortælle mig? -Hvem har lavet kagen -Hvornår blev den lavet første gang - Dorthe - 2014-06-05 16:39:50 Skiftede margarinen ud med smør og tilføjede 1/2 tsk.fuld kanel og kardemomme, samt skiftede halvdelen af melet ud med fuldkornsspeltmel. Smager lækkert lun med skyr til Pia - 2013-10-20 19:12:07 Hvis man putter en smulge kanel i og hakkede mandler... så smager det som en drøm :) Majse - 2011-11-19 11:48:14 Aldrig har jeg smagt noget så dårligt, det smagte som kartoffelmos. og virkede meget fedtet. benthe - 2009-10-20 21:20:31 den lyder ikke tosset, tror den er rigtig god. Jeg vil dog komme lidt hakkede mandler på, og bage dem med, og når den er kold sigte en anelse flormelis over. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne