Italiensk chokoladekage med mandler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen for svag varme og lad dem køle lidt. Pisk smør og sukker hvidt, tils‘t æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og mel. Til sidst vendes æggehviderne i. Dejen hældes i en smurt 1-2 liters form, og bages 170C 45-60 min.
Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle. Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen. Pynt med høvlet chokolade.
|
|
Opskriften er vist 12820 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer bodil - 2005-01-01 01:01:01 generelt-man savner illustration til de enkelte retter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne