Italiensk chokoladekage med mandler

Italiensk chokoladekage med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.smør
150 g.sukker
4 æggeblommer
100 g.mørk chokolade
50 g.lys chokolade
100 g.smuttede malede mandler
50 g.bløde rosiner
150 g.hvedemel
4 stiftpiskede æggehvider
 
 Glasur:
100 g.mørk chokolade
50 g.smør
1 spsk.flormelis
 
 Pynt:
 grofthøvlet chokolade i flere farver (mørk, lys, hvid)
 
Opskrift:
Smelt chokoladen for svag varme og lad dem køle lidt. Pisk smør og sukker hvidt, tils‘t æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og mel. Til sidst vendes æggehviderne i. Dejen hældes i en smurt 1-2 liters form, og bages 170C 45-60 min. Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle. Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen. Pynt med høvlet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 12820 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
generelt-man savner illustration til de enkelte retter.