Italiensk chokoladekage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sirup lyst og luftigt. Rør kaffe, kakao, hvedemel og bagepulver i og bland godt.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt flormelis og pisk 1-2 min. Bland æggehviderne i kagen. Hæld i to liter ringform og bag 45 min midt i oven ved 175 grader. Drys med flormelis når kagen er let afkølet. |
|
Opskriften er vist 23218 gange,
og udskrevet 624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2009-02-16 17:30:12 Det er den værste kage jeg nogensinde har bagt. Den smager kun af sirup og så er den enormt gummiagtig. Svolgaard - 2005-01-01 01:01:01 Er gummiagtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne