Jordbærtærte med kokostop
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Jordbær puttes i bunden af en smurt tærte form og drysses med sukkeret.
Smørret smeltes i en gryde. Resten af ingredienserne puttes i og der røres rundt indtil det er en ensartet dej. Dejen puttes i køleskab indtil den er kølet af. Små klumper af dejen flades ud over jordbærrene indtil jordbærrene er helt dækket. Sættes i ovnen i 25 min. ved 200 grader C. Kan spises lunken og kold, perfekt med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 12303 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2008-05-25 15:14:24 Er MEGGAA! GOOD! prøv feks. med brombær og jordbær;D ABN - 2005-01-01 01:01:01 Bedst kold. Perfekt med flere forskellige frugter. F.eks. blanding af jordbær-hindbær-brombær-rabarber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne