Kartoffelomelet med skinke
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartofler, løg og forårsløg i skiver og svits dem let i margarinen eller olien.
Skær skinken i terninger og tilsæt dem sammen med rød og grøn peber skåret i mindre stykker. Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt vand, salt og peber og hæld blandingen på panden. Bag omeletten gyldenbrun og server med klippet purløg.
|
|
Opskriften er vist 26640 gange,
og udskrevet 790 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Christel Jensen - 2013-11-26 12:06:07 Hvormeget vand skal man bruge? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne