Kartoffelomelet med skinke

Kartoffelomelet med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kogte kartofler
1 løg
200 g.skinke
5 æg
4 spsk.skummetmælk
1 spsk.margarine eller olie
½ rød peber
½ grøn peber
3-4 forårsløg
1 bdt.purløg
 Salt
 peber
Opskrift:
Skær kartofler, løg og forårsløg i skiver og svits dem let i margarinen eller olien. Skær skinken i terninger og tilsæt dem sammen med rød og grøn peber skåret i mindre stykker. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt vand, salt og peber og hæld blandingen på panden. Bag omeletten gyldenbrun og server med klippet purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 26640 gange,
og udskrevet 790 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-26 12:06:07
Hvormeget vand skal man bruge?