Spansk kartoffelomelet

Spansk kartoffelomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :
Spansk kartoffelomelet, billede 4 Spansk kartoffelomelet, billede 1 Spansk kartoffelomelet, billede 2 Spansk kartoffelomelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 rosmarinkvist
400 g.kartofler
1 løg
4 spsk.olivenolie
4 æg
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Hak rosmarinen fint. Skræl kartoflerne og skær dem og løgene i skiver.

Ophed 2 spsk. Olie i en dyb pande og svits rosmarinen. Tilsæt kartoflerne og løgene og svits ved jævn varme.

Pisk æggene og tilsæt kartofler og løg. Smag til med salt og peber.

Kom 1 spsk. olie på panden og brun omeletten på begge sider ved lav varme. Ryst en gang imellem, så den ikke sætter sig på panden.





karakterer:
Opskriften er vist 58832 gange,
og udskrevet 925 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-18 13:11:56
hej den er faktisk god

  -   2010-02-21 19:00:58
Den er ganske god. Jeg rev kartoflerne og skar løgene i halve skiver. derudover puttede jeg nogle gulerødder og pastinakker i. en ganske udemærket og nem ret.

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg er glad for at jeg fandt opskriften. Jeg fik den engang jeg var i Barcelona som en forret, og jeg har forsøgt at finde opskriften siden. Jeg synes, at man skal skære kartoflerne i små tern i stedet for i skiver. Så er det lettere at vende omeletten (synes jeg). Jeg synes også at der skal 2 løg i i stedet for 1.