Spansk kartoffelomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak rosmarinen fint. Skræl kartoflerne og skær dem og løgene i skiver.
Ophed 2 spsk. Olie i en dyb pande og svits rosmarinen. Tilsæt kartoflerne og løgene og svits ved jævn varme. Pisk æggene og tilsæt kartofler og løg. Smag til med salt og peber. Kom 1 spsk. olie på panden og brun omeletten på begge sider ved lav varme. Ryst en gang imellem, så den ikke sætter sig på panden. |
|
Opskriften er vist 58832 gange,
og udskrevet 925 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (48 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-18 13:11:56 hej den er faktisk god anonym - 2010-02-21 19:00:58 Den er ganske god. Jeg rev kartoflerne og skar løgene i halve skiver. derudover puttede jeg nogle gulerødder og pastinakker i. en ganske udemærket og nem ret. Mathias Kristensen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg er glad for at jeg fandt opskriften. Jeg fik den engang jeg var i Barcelona som en forret, og jeg har forsøgt at finde opskriften siden. Jeg synes, at man skal skære kartoflerne i små tern i stedet for i skiver. Så er det lettere at vende omeletten (synes jeg). Jeg synes også at der skal 2 løg i i stedet for 1. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne