Kartoffelomelet

Kartoffelomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kogte kartofler i skiver
1 spsk.raps- eller olivenolie
5 æg
½ dl.let eller skummetmælk
 salt
 peber
1 bdt.forårsløg
250 g.spidskål eller hvidkål
 
Opskrift:
Steg kartoflerne gyldne i olien på en stor pande. Pisk æggene sammen med mælken og tilsæt salt og peber. Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned til middelsvag varme. Steg omeltten til æggemassen er helt stivnet. Skær kålen i brede strimler og forårsløgene i stykker på 5 cm og kom det hele i en gryde med ½ dl. vand og lidt salt. Læg låg på og damp grøntsagerne i 4-5 minutter hæld evt. overskydende vand fra og fordel grøntsagerne over den færdigstegte omelet. Fold omeltten over fyldet og kom den over på et fad.

Server masser af godt brød til, og en god salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 22918 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu