Kartoffelomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Steg kartoflerne gyldne i olien på en stor pande. Pisk æggene sammen med mælken og tilsæt salt og peber.
Hæld æggemassen over kartoflerne og skru ned til middelsvag varme.
Steg omeltten til æggemassen er helt stivnet.
Skær kålen i brede strimler og forårsløgene i stykker på 5 cm og kom det hele i en gryde med ½ dl. vand og lidt salt. Læg låg på og damp grøntsagerne i 4-5 minutter hæld evt. overskydende vand fra og fordel grøntsagerne over den færdigstegte omelet.
Fold omeltten over fyldet og kom den over på et fad.
Server masser af godt brød til, og en god salat til. |
|
Opskriften er vist 22925 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne