Edderfugle i tomatsauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl Indsendt : |
|
|
Skær løg i ringe. Salvie bladene skylles og snittes i strimler. Tomaterne hældes til afdrypning. Olien varmes i en gryde, og løget svitses. Salvie og tomater tilsættes, krydres med salt og peber og røres grundigt, så tomaterne bliver moset noget ud. Derefter indkoges saucen let i 30 minutter ved svag varme under låg.
Kødet skæres i strimler på ca. 1 cm. Kødet steges i rigeligt smør/margarine på en pande. Når kødet er gennemstegt, tilsættes tomatsaucen, som simre et øjeblik. Retten efterkrydres om nødvendigt og serveres straks. Serveres med pasta. |
|
Opskriften er vist 16855 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2005-01-01 01:01:01 Lækker sag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne