Paratha
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Mel og bagepulver sigtes i en skål og blandes med resten af ingredienserne. Hviler i minimum 1 time. Deles i 6-8 stk, og udrulles som en tyk pandekage, på størrelse med en underkop. Bages på pande, i olie eller afklaret smør.
Lægges på opsugende papir.
|
|
Opskriften er vist 25543 gange,
og udskrevet 453 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer vijay - 2010-11-12 05:01:23 hej mona dejen skal hvile i en time på grund af den giver bedste smages eller de smages som tør brød Mona - 2010-06-05 21:56:25 Jeg kan ikke forstå, hvorfor dejen skal hvile i 1 time. Man plejer at bage brød med bagepulver med det samme. Nogen der ved hvorfor? Mikael - 2009-02-14 08:30:27 Så kan man evt. fylde den med spejlæg eller omelet som Pakisatnerne gør.. SUPER YUMMI!!!! Caroline - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig godt brød! Smager rigtig godt, fordi det er lavet på panden... (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne