Krikænder med champignoner
Hovedingrediens : Svømmefugle - Krikand Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De istandgjorte krikænder pensles med citronsaft og gnides med krydderierne. Ombindes med spækskiverne og brunes i smørret ved sagte varme. Efter et kvarters tid hældes piskefløden (der gerne må være sur) ved, og fuglene steger endnu ca. 20 minutter.
Imens snittes champignonerne der lige får et opkog i portvinen og blandes i gryden de sidste 5 minutter af stegetiden - begge dele.
De færdigstegte krikænder lægges på serveringsfadet, spækskiverne fjernes og fuglene holdes varme.
Saucen simrer et øjeblik, tilsættes lidt kulør og smages til.
Spises med kartoffelstrå.
|
|
Opskriften er vist 24775 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne