Krikænder med champignoner

Krikænder med champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Krikand

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 krikænder
 citronsaft
 salt
 peber
0.5 tsk.fire krydderier
4 tynde skiver fersk spæk
100 g.smør
2.5 dl.piskefløde
250 g.champignoner
1 lille glas portvin
 
 
Opskrift:
De istandgjorte krikænder pensles med citronsaft og gnides med krydderierne. Ombindes med spækskiverne og brunes i smørret ved sagte varme. Efter et kvarters tid hældes piskefløden (der gerne må være sur) ved, og fuglene steger endnu ca. 20 minutter. Imens snittes champignonerne der lige får et opkog i portvinen og blandes i gryden de sidste 5 minutter af stegetiden - begge dele. De færdigstegte krikænder lægges på serveringsfadet, spækskiverne fjernes og fuglene holdes varme. Saucen simrer et øjeblik, tilsættes lidt kulør og smages til. Spises med kartoffelstrå.





karakterer:
Opskriften er vist 24775 gange,
og udskrevet 834 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu