Salat nicoise
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk Indsendt : Red : |
|
|
Sennep, olivenolie og eddike blendes. Heri vendes grønne bønner, oliven, aspargeskartofler i skiver, salat, krydderurter, halverede cherrytomater og anjoser. Tunfilet grilles gylden på pande til den er gylden udenpå - men rå indeni. Tun-fileten deles i to stykker og lægges oven på salaten. Retten pyntes med æg og krydderurter.
|
|
Opskriften er vist 19102 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne