Baconruller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad rasp og vand trække i ca 5 min Rør derefter blandingen med kød, løg og krydderier efter smag, farsen skal være ret stiv i konsistensen.
Den formes som bøffer lidt høje, der rulles en skive bacon om hver der fæstnes med en tandstiker. Steg de færdige baconruller i margarine på panden, ryst panden af og til, vend bøfferne så de bliver ensartede stegt. |
|
Opskriften er vist 75658 gange,
og udskrevet 982 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-09-10 20:34:24 På billedet har vi brugt en kantarelsovs, der kan bruges champinog i stedet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne