Baconruller med rødvinssauce
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
|
|
Damp peberfrugten og løg i smørret. Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika. Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side. Holdes varme.
Kog chalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage. Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.
Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.
Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkner og hæld rødvinssauce rundt om.
|
|
Opskriften er vist 22555 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift på billig "fin" mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne