Baconruller med rødvinssauce

Baconruller med rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hakket rød peberfrugt
1 finthkket løg
 smør
500 g.magert hk. oksekød
2 æggeblommer
 salt
 peber
 paprika
8 skiverbacon
1 finthakket chalotteløg
3 dl.rødvin
6 dl.oksebouillon
1 dl.piskefløde
1 spsk.majsstivelse
 rosmarin
3-4 gulerødder
3-4 porrer
½ blegselleri
 
Opskrift:
Damp peberfrugten og løg i smørret. Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika. Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side. Holdes varme. Kog chalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage. Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand. Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand. Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkner og hæld rødvinssauce rundt om.





karakterer:
Opskriften er vist 22553 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift på billig "fin" mad.