Pizza med oksekød og mozarellaost
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i varmt vand, og salt og olie tilsættes, og melet æltes i. Dejen hæver så 20 minutter et lunt sted.
Dejen rulles ud med hård hånd, og tomatpastaen fordeles jævn over det hele. Derefter spredes krydderierne udover dejen, og osten fordeles jævnt. Til sidst kommes det valgte fyld på (gerne efter hvad-er-der-nu-i-køleskabet metoden). Løg, hvidløg og grøn/rød peber samt bacon er altid godt fyld på en pizza (hvis man nu kan lide det). Til sidst sættes pizzaen i en forvarmet ovn ved 225 grader C i ca. 12 minutter. |
|
Opskriften er vist 20468 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (46 stemmer) |
|
Kommentarer laam - 2007-02-24 18:19:28 ½ dl vand og 400 g mel harmonerer ikke rigtigt sammen. Det er vel nærmere 1 ½ - 2 dl vand ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne