Pizza med oksekød og mozarellaost

Pizza med oksekød og mozarellaost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
0.5 dl.fingervarmt vand
25 g.frisk gær
0.5 tsk.salt
 lidt olie
400 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 lille dåse tomatpasta
 estragon
 oregano
 basilikum
200 g.revet mozzarellaost (el. andet)
 oksefars
 cocktailpølser
 
Opskrift:
Gæren opløses i varmt vand, og salt og olie tilsættes, og melet æltes i. Dejen hæver så 20 minutter et lunt sted.

Dejen rulles ud med hård hånd, og tomatpastaen fordeles jævn over det hele. Derefter spredes krydderierne udover dejen, og osten fordeles jævnt. Til sidst kommes det valgte fyld på (gerne efter hvad-er-der-nu-i-køleskabet metoden). Løg, hvidløg og grøn/rød peber samt bacon er altid godt fyld på en pizza (hvis man nu kan lide det).

Til sidst sættes pizzaen i en forvarmet ovn ved 225 grader C i ca. 12 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 20465 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-24 18:19:28
½ dl vand og 400 g mel harmonerer ikke rigtigt sammen. Det er vel nærmere 1 ½ - 2 dl vand ??